Program: 24/7

Line

Bine ai venit pe MiraKids.ro - Bucurii si jucarii pentru copii!

Line

Contacteaza-ne la tel: 0742500100

0
 

Casti audio   

Accesorii biciclete   

Triciclete copii   

Biciclete fara pedale   

Baby Clementoni   

Baby Clementoni Disney   

Disney Baby Clementoni   

Bucatarii copii   

TRUCKS   

Figurine Animal Planet   

Seturi creatie   

BABY CLEMENTONI (ME&YOU)   

Baby Clementoni   

Trotinete copii   


Termeni si conditii

 
TERMENII SI CONDITIILE GENERALE DE VANZARE (TCGV) - SC MIRA KIDS DISTRIBUTION SRL
 
Articolul 1 - Termenii si conditiile generale de vanzare (denumiti in continuare TCGV) se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC MIRA KIDS DISTRIBUTION SRL, prin intermediul magazinului virtual www.mirakids.ro catre Cumparator.
 
In acest TCGV, principalii termeni au urmatoarea semnificatie:
 
"CUMPARATOR": persoana fizica, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda. 
 
"VANZATOR": societate comerciala MIRA KIDS DISTRIBUTION SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Ceahlaul nr.23. bl. 66, sc. 1, ap. 51, Sector 6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/8175/27.06.2013, Cod Unic de Inregistrare nr. 31933506.
 
"BUNURI si SERVICII": orice produs sau servicii din cele care se comercializeaza prin intermediul magazinului virtual www.mirakids.ro, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.
 
"COMANDA": un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile pe care le comercializeaza Cumparatorului si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
 
"CONTRACT": o Comanda confirmata de catre Vanzator.
 
"DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA" (denumit in continuare DPI): toate drepturile de proprietate industriala inclusiv dar fara a se limita la: know-how, dreptul de autor, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
 
"SPECIFICATII": toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.
 
Articolul 2 - DOCUMENTE CONTRACTUALE
 
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul mai sus mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
 
1) Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice 
2) Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
3) Prezentele Termene si Conditii Generale de Vanzare
 
Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
 
Articolul 3 – VALABILITATE
 
Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). TCGV vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.
 
Articolul 4 - OBLIGATIILOR VANZATORULUI
 
4.1 Vanzatorul va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului din Comanda.
 
4.2 Informatiile prezentate pe site-urile Vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa Vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.
 
4.3 Comunicarea cu magazinul online se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 
Articolul 5 - CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
 
Vanzatorul poate cesiona si/sau sucontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea Comenzii, informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.
 
Articolul 6 - DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)
 
SC MIRA KIDS DISTRIBUTION SRL este unic proprietar al tuturor drepturilor referitoare la site si la continutul acestuia. Numele site-ului, forma sa grafica, logo-urile, denumirile unor produse, sunt marci inregistrate apartinand SC MIRA KIDS DISTRIBUTION SRL, neputand fi utilizate in niciun mod de catre terte persoane. Toate drepturile de proprietate, inclusiv cea intelectuala, asupra site-ului si a continutului sau vor ramane in proprietatea Vanzatorului.
 
In cazul in care observati o incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala de catre www.mirakids.ro va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa: [email protected]
 
Articolul 7 - CONFIDENTIABILITATE – PUBLICITATE
 
7.1 Toate informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului si vor fi utilizate numai pentru executarea contractului.
 
7.2 Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la Comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
 
7.3 SC MIRA KIDS DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a trimite materiale promotionale utilizatorilor care comanda de pe www.mirakids.ro sau care s-au inscris la sectiunea newsletter de pe site.
 
Articolul 8 - TERMENE
 
8.1 In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul va anunta Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.
 
8.2 In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.
 
Articolul 9 - FACTURARE – PLATI
 
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 
Articolul 10 - RISCURI SI RESPONSABILITATI
 
10.1 Livrare - Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem door-to-door catre Cumparator si asigura un termen de 48 ore sau mai mare in conditii exceptionale. In conditii exceptionale (meteorologice, starea drumurilor, accidente, etc), Vanzatorul va informa Cumparatorul despre intarzierea survenita si va furniza un termen estimat de livrare. 
 
10.2 Transport – Ambalare  - Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.
 
10.3 Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate pe site nu includ cheltuielile de livrare. Costurile de livrare sunt mentionate separate, in Comanda.
 
Articolul 11 – ACCEPTARE
 
Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Bunurile livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Bunurile si Serviciile, fara a imputa Cumparatorului eventuale costuri legate de aceste operatiuni. 
 
De asemenea, Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, Cumparatorul urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor.
 
Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.
 
La retur se inapoiaza valoare achitata de client mai putin costul suportat de vanzator ca taxa de livrare initiala a produsului.
 
Articolul 12 – GARANTII
 
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada de 24 luni de la data emiterii facturii de vanzare. Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
In cazul in care lipseste certificatul de garantie acesta aspect va fi semnalat in scris obligatoriu in 48 de ore de la primirea produselor si serviciilor. Reclamatiile ulterioare privind acest aspect nu vor mai fi luate in calcul.
 
Articolul 13 – CONCURSURI
 
In cazul in care sunt organizate concursuri angajatii SC MIRA KIDS DISTRIBUTION SRL precum si familiile acestora nu pot participa la niciun concurs organizat pe site-ul www.mirakids.ro
Prin acceptul de participare la orice concurs pe www.mirakids.ro va dati acceptul sa primiti si pe viitor oferte speciale si alte emailuri de informare de la www.mirakids.rosau de la orice alt site detinut de SC MIRA KIDS DISTRIBUTION SRL.
Voucherele oferite clientilor nu pot fi aplicate in cazul in care produsele ce urmeaza sa fie achizitionate fac parte deja dintr-o promotie, se afla la discount sau beneficiaza de alte reduceri de preturi.
 
Articolul 14 - TRANSFERUL PROPRIETATII
 
Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului, in functie de modalitatea indicata in comanda. La livrare se impune semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului. In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora.
 
Articolul 15 – RASPUNDERE
 
15.1 Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel, pe care Cumparatorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. 
 
15.2 Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care subcontractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.
 
Articolul 16 - INCALCARE – TERMINARE
 
16.1 Daca Vanzatorul nu executa obligatiile sale, inclusiv in perioada de garantie, Cumparatorul va notifica in scris Vanzatorul asupra acestei neindepliniri. Un plan de actiune va fi validat intre Parti in termen de 3 zile de la primirea notificarii.
 
16.2 Cumparatorul poate sa anuleze o Comanda prin e-mail, inainte ca aceasta sa fi fost livrata. In caz contrar, comanda va face obiectul returnarii bunurilor, mentionat pe site-urile Vanzatorului.
 
Articolul 17 - FORTA MAJORA
 
17.1 Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator - total sau partial - a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.
 
17.2 Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 3 zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.
 
17.3 Daca in termen de 30 zile de la producere, evenimentul respectiv nu inceteaza, partile au dreptul sa-si notifice incetarea de plin drept a prezentului contract fara ca vreuna dintre ele sa pretinda daune interese.
 
Articolul 18 - LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
 
Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu Vanzatorului.
 
Articolul 19 – PRETURI
 
Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.mirakids.ro includ T.V.A. de 24%, conform legii in vigoare. Pretul, modalitatea de plata si modalitatea de livrare sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 
Articolul 20 - PREVEDERI DIVERSE
 
Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor TCGV sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, respectivele prevederi nu vor fi aplicate si Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale. Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau de a crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.
 
CUMPARATORUL a citit aceste termene si conditii generale de vanzare fiind de acord cu ele in totalitate, in momentul in care lanseaza o comanda.
 
SC MIRA KIDS DISTRIBUTION SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila.
 
SC MIRA KIDS DISTRIBUTION SRL poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Cumparatorii. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Cumparatorului prin afisare pe site-ul nostru. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Cumparator daca acesta continua sa foloseasca serviciile si informatiile dupa afisarea lor pe site-ul web.
 
Pentru achizitiile realizate online, garantia se efectueaza in baza facturii, a chitantei sau bonului fiscal si a garantiei care poate fi necompletata.
 
Avand in vedere prevederile legislatiei in vigoare privind deseurile de echipamente electrice si electronice, care pot sa contina materiale periculoase cu impact asupra mediului  sau asupra sanatatii omului, daca nu sunt colectate separate, va rugam sa aveti in vedere Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate:
 
Eventualele reclamatii pot fi facute de catre Cumparatori la sediul firmei si la telefon nr. 031 102 35 59, precum si pe site-ul www.anpc.gov.ro sau la sediul Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti, Adresa: Bucuresti, Str. Transilvaniei nr. 2, sectorul 1, cod 010798, Tel.: 021/310.63.75 sau 021/9660; Fax: 021/310.63.80; E-mail: [email protected]
 
 
Actualizat in data de: 01.02.2014.
 
TOP