Program: 24/7

Line

Bine ai venit pe MiraKids.ro - Bucurii si jucarii pentru copii!

Line

Contacteaza-ne la tel: 0742500100

0
 

Casti audio   

Accesorii biciclete   

Triciclete copii   

Biciclete fara pedale   

Baby Clementoni   

Baby Clementoni Disney   

Disney Baby Clementoni   

Bucatarii copii   

TRUCKS   

Figurine Animal Planet   

Seturi creatie   

BABY CLEMENTONI (ME&YOU)   

Baby Clementoni   

Trotinete copii   


Intrebari frecvente

 

CUM CUMPĂR?

 

 

Comenzile se pot trimite online, sau, dacă nu doriţi sa va inregistrati pe site, sau vi se pare mai usor, puteţi suna, înregistram si comenzi telefonice. Programul de lucru este de luni pana vineri de la ora 09:00 la ora 18:00, iar numarul de telefon unde ne gasiti este: 0742500100.

 

In cazul in care trimiteti comanda online, daca ati parcurs toti pasii corect, veti primi in mod automat un e-mail cu confirmarea comenzii.

 

Dupa ce comanda a fost procesata si expediata va vom trimite inca un e-mail cu confirmarea expedierii coletului, e-mail ce va contine toate datele comenzii, modalitatea de transport etc.

 

Daca ati trimis comanda online si nu ati primit e-mailul de confirmare, sau a trecut o zi lucratoare si nu ati primit e-mailul cu confirmarea expedierii coletului inseamna ca nu ati parcurs corect toti pasii pentru plasarea comenzii online si comanda nu a ajuns la noi. In acest caz va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0742500100.

 

 

CUM PLĂTESC?

 

Ramburs – veti plati numerar la preluarea coletului de la curier.

 

Transfer bancar – veti plati prin virament bancar conform confirmarii de comanda. Confirmarea de comanda contine toate datele necesare pentru efectuarea viramentului bancar. Vom expedia coletul indata ce primim dovada de plata prin mail la adresa [email protected] sau imediat dupa intrarea banilor in cont.

 

 

 

CAND SI CUM PRIMESC COMANDA?

 

Livram colete oriunde in tara prin firma de curierat rapid.

 

Comenzile ale caror valoare depaseste suma de 149 RON sunt livrate GRATUIT.

 

Coletele expediate prin firma de curierat rapid ajung la destinatie oriunde in tara in maxim 2 zile lucratoare, inclusiv sambata.

 

Comenzile receptionate pana la ora 15:00 se expedieaza in aceeasi zi, iar cele receptionate dupa ora 15:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

 

 
TOP