Program: 24/7

Line

Bine ai venit pe MiraKids.ro - Bucurii si jucarii pentru copii!

Line

Contacteaza-ne la tel: 0742500100

0
 

Casti audio   

Accesorii biciclete   

Triciclete copii   

Biciclete fara pedale   

Baby Clementoni   

Baby Clementoni Disney   

Disney Baby Clementoni   

Bucatarii copii   

TRUCKS   

Figurine Animal Planet   

Seturi creatie   

BABY CLEMENTONI (ME&YOU)   

Baby Clementoni   

Trotinete copii   


Cum cumpar

 
Comenzile se pot trimite online, sau, dacă nu doriţi să vă înregistraţi pe site, sau vi se pare mai usor, puteţi suna, înregistrăm şi comenzi telefonice.
 
Programul de lucru este de luni până vineri de la ora 09:00 la ora 18:00, iar numarul de telefon unde ne găsiţi este: 031 102 35 59.
 
 
In cazul in care trimiteti comanda online, daca ati parcurs toti pasii corect (adaugarea produsului in cos, completarea datelor personale si adresa de livrare, precum si selectarea modalitatii de plata) veti primi in mod automat un e-mail cu confirmarea comenzii.
 
 
Dupa ce comanda a fost procesata si expediata va vom trimite inca un e-mail cu confirmarea expedierii coletului, e-mail ce va contine toate datele comenzii, modalitatea de transport etc.
 
 
Daca ati trimis comanda online si nu ati primit e-mailul de confirmare sau a trecut o zi lucratoare si nu ati primit e-mailul cu confirmarea expedierii coletului inseamna ca nu ati parcurs corect toti pasii pentru plasarea comenzii online si comanda nu a ajuns la noi. In acest caz va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 031 102 35 59.
 
TOP