TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE DE PESTE 300 RON

Lista cu personajele din desene animate pentru copii

Lista cu personajele din desene animate pentru copii

Iata o lista cu unele dintre personajele din desene animate pentru copii care au fost populare de-a lungul timpului:

  1. Mickey Mouse
  2. Tom si Jerry
  3. Scooby-Doo
  4. Superman
  5. Batman
  6. Spider-Man
  7. Wonder Woman
  8. Super Mario
  9. Pokemon
  10. SpongeBob SquarePants
  11. Power Rangers
  12. Hello Kitty
  13. Dora the Explorer
  14. Peppa Pig
  15. Paw Patrol
  16. Frozen
  17. Cars
  18. Toy Story
  19. The Lion King
  20. The Simpsons
     

1. Mickey Mouse este un personaj de desen animat creat de Walt Disney si Ub Iwerks in 1928. Mickey Mouse este un soarece vorbitor, caracterizat prin costumul sau alb-negru cu pantaloni rosii, ghete galbene si coarne rosii. Mickey Mouse este un personaj simpatic si istet care a devenit rapid un simbol al brandului Disney. El apare frecvent in povestile sale impreuna cu iubita sa, Minnie Mouse, si cu prietenii sai Donald Duck, Goofy si Pluto. Mickey Mouse a aparut in mai multe seriale de televiziune, filme, benzi desenate si jocuri video, precum si in numeroase produse de merchandising.

2. Tom si Jerry este un serial de desen animat creat de William Hanna si Joseph Barbera in 1940. Serialul urmareste aventurile luptelor dintre Tom, un pisica vorbitoare, si Jerry, un soarece vorbitor. Desi Tom incearca sa prinda mereu Jerry, soarecele reuseste intotdeauna sa scape prin isteţimea sa. Serialul a fost difuzat la televiziune timp de mai bine de 40 de ani si a devenit unul dintre cele mai indragite seriale de desen animat din istorie. Tom si Jerry au aparut in mai multe filme de lung metraj, jocuri video si produse de merchandising.

3. Scooby-Doo este un personaj de desen animat creat de Hanna-Barbera Productions in 1969. Scooby-Doo este un caine vorbitoare care calatoreste alaturi de gasca sa de prieteni: Fred, Daphne, Velma si Shaggy. Ei calatoresc prin America rezolvand mistere cu ajutorul lui Scooby-Doo, care are o frica nebuna de fantome si monstri. Serialul de televiziune "Scooby-Doo, Unde esti?" a devenit rapid unul dintre cele mai populare seriale de desen animat din toate timpurile, iar Scooby-Doo a devenit un simbol popular al anilor 1970. Personajul a aparut in mai multe filme de lung metraj, jocuri video si produse de merchandising.

4. Superman este un personaj de benzi desenate si de desen animat creat de Jerry Siegel si Joe Shuster in 1938. Superman este un erou care are puteri supranaturale, precum zborul, puterea de a ridica obiecte grele si o rezistenta aproape invincibila. El poarta o costumatie albastra si rosie cu o "S" mare pe piept, care reprezinta simbolul sau. Superman a devenit rapid unul dintre cele mai indragite personaje din benzi desenate si a aparut in mai multe filme, seriale de televiziune, jocuri video si produse de merchandising.

5. Batman este un personaj de benzi desenate si de desen animat creat de Bob Kane si Bill Finger in 1939. Batman este alter-egoul miliardarului Bruce Wayne, care lupta impotriva raufacatorilor din Gotham City cu ajutorul unei game variate de gadgeturi high-tech. Batman poarta o costumatie neagra cu aripi de pasare si un logo cu cap de lilieci pe piept. El a devenit rapid unul dintre cele mai indragite personaje din benzi desenate si a aparut in mai multe filme, seriale de televiziune, jocuri video si produse de merchandising.

6. Spider-Man este un personaj de benzi desenate si de desen animat creat de Stan Lee si Steve Ditko in 1962. Spider-Man este Peter Parker, un adolescent care a primit puteri supranaturale dupa ce a fost muscat de o arana radioactiva. El poarta o costumatie rosie si albastra cu o pata neagra pe piept in forma de pana de pasare, care il ajuta sa se descurce prin orasul New York. Spider-Man a devenit rapid unul dintre cele mai indragite personaje din benzi desenate si a aparut in mai multe filme, seriale de televiziune, jocuri video si produse de merchandising.

7. Wonder Woman este un personaj de benzi desenate si de desen animat creat de William Moulton Marston in 1941. Wonder Woman este Diana, prinţesa Amazonelor, care are puteri supranaturale precum zborul, puterea de a ridica obiecte grele si o rezistenta aproape invincibila. Ea poarta o costumatie rosie, albastra si aurie, precum si o bratara magica care o protejeaza de gloanţe. Wonder Woman a devenit rapid un simbol al puterii feminine si a aparut in mai multe filme, seriale de televiziune, jocuri video si produse de merchandising.

8. Super Mario este un personaj de jocuri video creat de Nintendo in 1981. Super Mario este un personaj principal din seria de jocuri video cu acelasi nume, in care trebuie sa salveze regatul Mushroom de la Bowser, regele dragonilor.

9. Power Rangers este un serial de televiziune creat de Haim Saban in 1993. Serialul urmareste aventurile a cinci tineri care au primit puteri supranaturale de la un robot numit Zordon si care trebuie sa protejeze Pamantul de raufacatori. Ei poarta costume colorate cu sigle specifice si lupta impotriva raufacatorilor cu ajutorul robilor-zoid Zords. Power Rangers a devenit rapid unul dintre cele mai indragite seriale de televiziune pentru copii din anii 1990 si a aparut in mai multe filme de lung metraj, jocuri video si produse de merchandising.

10. Hello Kitty este un personaj de desen animat si un brand creat de Sanrio in 1974. Hello Kitty este o pisica vorbitoare care poarta o rochita roz si este cunoscuta pentru personalitatea sa dulce si draguta. Hello Kitty a devenit rapid un simbol popular al anilor 1980 si a aparut in mai multe filme de lung metraj, jocuri video, produse de merchandising si chiar in avioane si trenuri.

11. Dora the Explorer este un serial de televiziune creat de Chris Gifford, Valerie Walsh Valdes si Eric Weiner in 2000. Serialul urmareste aventurile unei fetite numite Dora care calatoreste prin diverse locuri alaturi de prietenul sau, un maimutel numit Boots. Dora are un rucsac magic care poate produce orice obiect are nevoie, iar ea cere ajutor publicului pentru a rezolva problemele pe care le intalneste in calatoriile ei. Serialul a devenit rapid unul dintre cele mai indragite seriale de televiziune pentru copii si a aparut in mai multe jocuri video si produse de merchandising.

12. Peppa Pig este un serial de televiziune animat creat de Neville Astley si Mark Baker in 2004. Serialul urmareste aventurile unei porcusorii numite Peppa care traieste impreuna cu familia sa de porcusori si cu prietenii sai. Serialul se concentreaza pe experientele cotidiene ale lui Peppa si ale familiei sale, precum mergul la gradinita, facutul baie sau sarbatoritul zilelor de nastere. Peppa Pig a devenit rapid unul dintre cele mai indragite seriale de televiziune pentru copii si a aparut in mai multe jocuri video si produse de merchandising.

13. Paw Patrol este un serial de televiziune animat creat de Keith Chapman in 2013. Serialul urmareste aventurile unei echipe de cainei salvatori numiti Patrula Paw care protejeaza orasul Adventure Bay impreuna cu liderul lor, Ryder. Fiecare caine are abilitati si un vehicul special care il ajuta sa rezolve problemele

Categorii

Suport clienti NON STOP

comenzi@mirakids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!