TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE DE PESTE 300 RON

Cum a aparut LEGO si care este istoria acestuia?

Cum a aparut LEGO si care este istoria acestuia?

LEGO a fost fondat in 1932 de catre danezul Ole Kirk Christiansen, care a inceput sa produca jucarii din lemn. Numele LEGO este un acronim din limba daneza care se traduce prin "jucarii bine facute", cuvantul "LEGO" provenind de la "LEg GOdt", care inseamna "joaca bine".

LEGO este unul dintre cele mai cunoscute branduri de jucarii din lume, cu sediul central in Billund, Danemarca. Compania produce o gama variata de jucarii din plastic, inclusiv seturi de constructie cu piese care se encastrau intre ele, jucarii tematice, jocuri de table, jocuri video si produse de merchandising.

In 1934, Christiansen a inceput sa produca si piese LEGO din plastic, iar in 1949 a lansat primul set LEGO cu piese care se encastrau intre ele. Acest set, numit LEGO System, a devenit rapid popular si a reprezentat baza pentru produsele LEGO de astazi.

In anii 1950 si 1960, LEGO a lansat mai multe seturi noi cu teme variate, precum orase, ferme, cladiri si masini. In anii 1970 si 1980, LEGO a inceput sa colaboreze cu mai multe franchise-uri de succes, precum Star Wars, Harry Potter si Batman, ceea ce a dus la lansarea de seturi LEGO cu aceste teme.

Astazi, LEGO este una dintre cele mai cunoscute marci de jucarii din lume, cu produse disponibile in mai mult de 130 de tari. Piesele LEGO sunt indragite pentru versatilitatea lor si pentru faptul ca permit copiilor sa-si dezvolte creativitatea si abilitatile de construit.

LEGO se concentreaza pe produse care incurajeaza creativitatea, imaginatia si abilitatile de construit ale copiilor. Compania promoveaza valorile de inovatie, integritate si respect pentru mediul inconjurator si are o politica puternica de responsabilitate sociala.

LEGO a devenit cunoscuta in intreaga lume pentru calitatea produselor sale si pentru faptul ca ofera o experienta de joaca placuta si educativa pentru copiii de toate varstele. Compania este una dintre cele mai mari producatoare de jucarii din lume si are afaceri anuale de aproximativ 5 miliarde de dolari.

Categorii

Suport clienti NON STOP

comenzi@mirakids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!