;

Program: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Line

Bine ai venit pe MiraKids.ro - Bucurii si jucarii pentru copii!

Line

Contacteaza-ne la tel: 0742500100

0
 

Am gasit 3 rezultate pentru: img Inapoi | BuddyPhones Standard img

Casti audio pentru copii BuddyPhones Standard

FILTREAZA DUPA

BRAND

Casti audio pentru copii BuddyPhones Standard


Casti audio pentru copii cu volum limitat BuddyPhones Standard.Castile audio pentru copii BuddyPhones sunt cele mai bune casti creeate pentru copii cu un design unic si cu tehnologie de sharing a sunetului ce permit copiilor sa asculte si sa se bucure de muzica sau filme in siguranta.

Castile audio BuddyPhones au preconstruit si utilizeaza un sistem de control al volumului la 85 de decibeli, care este nivelul recomandat de multe organizatii de audit in sanatate pentru copii din Europa si USA.

Castile audio BuddyPhones vin in dotare cu un BuddyCable, un cablu audio cu splitter ce permite copiilor sa face share la muzica conectand un al doilea cablu audio in sistemul BuddySystem, este perfect pentru a face share cu cei mai buni prieteni (se pot conecta maxim 4 cabluri audio impreuna).

Castile audio BuddyPhones Standard sunt casti audio colorate (Roz, albastru, verde, galben) disponibile in 4 nuante de culoare, ideale pentru copii. Copiii pot asculta muzica la aceste casti colorate sau se pot uita la filme de desene animate fara sa deranjeze pe nimeni, in siguranta pentru auzul lor.Atentie! Aceste produse sunt destinate copiilor cu varsta mai mare de 3 ani. Se recomanda utilizarea acestora numai in prezenta adultilor.

// TOP