;

Program: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Line

Bine ai venit pe MiraKids.ro - Bucurii si jucarii pentru copii!

Line

Contacteaza-ne la tel: 0742500100

0
 

Am gasit 4 rezultate pentru: img Inapoi | BuddyPhones Explore img

Casti audio pentru copii BuddyPhones Explore

FILTREAZA DUPA

BRAND

Casti audio pentru copii BuddyPhones Explore


Casti audio pentru copii cu volum limitat BuddyPhones ExploreCasti audio colorate pentru copii, sigure si comfortabile cu limitator activ de volum la 85 decibeli.

Ascultare in siguranta: testate in laborator, circuitul de control volum limiteaza permanent volumul la 85 de decibeli (Recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii pentru volumul de sunet la copii)

BuddyCable: Unic, splitter audio jack permite conectarea a pana a 4 prieteni sa faca share sunteului aceluiasi dispozitiv.

Microfon incorporat: perfect pentru utilizarea in invatarea interactiva in numite aplicatii si ideal pentru scolarii care il folosesc pentru a studia.

Super-durabile: Castile audio Buddy Phones sunt facute sa reziste in timp chiar si cu o utilizare intensa.

Castile audio BuddyPhones Explore sunt casti audio colorate (roz, albastru, verde, galben) disponibile in 4 nuante de culoare, ideale pentru copii. Copiii pot asculta muzica la aceste casti colorate sau se pot uita la filme de desene animate fara sa deranjeze pe nimeni, in siguranta pentru auzul lor.Atentie! Aceste produse sunt destinate copiilor cu varsta mai mare de 3 ani. Se recomanda utilizarea acestora numai in prezenta adultilor. 

// TOP