Scaune auto bebelusi si copii CHICCO cu ISOFIX – 20% Discount

Spread the love

Scaune auto pentru copii Chicco – de la 0-36+ luni si de la 0 kg la 36 de kg. Descopera ofertele cu 20% discount.

Scaune auto bebelusi si copii Chicco. Un scaun auto pentru bebelusi este o modalitate simpla si sigura de a transporta bebelusul oriunde doresti.

Cauti un scaun auto pentru copii intre 0-25 de kg? Poate vrei un scaun auto pentru copii intre 15-36 kg, sau un scaun auto pentru copii intre 9-26 kg? Ai ajuns exact unde trebuia! Alege de mai jos exact ceea ce te intereseaza, din oferta de scaune auto copii Chicco cu 20% discount

Beneficiezi de Transport Gratuit si Garantie 2 ani pentru oricare scaun auto Chicco ales!

Scaun auto Chicco YOUniverse, Grey, 12luni+, 9-36Kg

Scaun auto Chicco YOUniverse, Grey, 12luni+

Scaunul auto Chicco Youniverse este omologat pentru retinerea copilului la bordul autovehiculului in conformitate cu normativa europeana ECE R44/04 pentru grupele de varsta 1/2/3, adica pentru copiii cu o greutate cuprinsa intre 9 si 36 kg. Dispune de un sistem ajustabil de siguranta, fapt ce face ca acest scaun auto sa poata fi utilizat pentru perioada lunga de timp si anume pana la varsta de 12 ani. Atat legislatia interna, cat si cea internationala prevad obligativitatea utilizarii unui dispozitiv de siguranta pentru retinerea copilului in autovehicul pana la varsta de 12 ani, respectiv 150 cm inaltime.

Vezi detalii, pareri si pret


Scaun auto Chicco Oasys 0, SandShell, 0luni+

Scaun auto Chicco Oasys 0, SandShell, 0luni+

Scaunul auto Chicco Oasys 0 este testat si aprobat conform ECE R44/04. Se poate fixa pe cadrul caruciorului cu ajutorul sistemului patentat Click-Clack.

Vezi detalii, pareri si pret

 

 

 

 


Scaun auto Chicco Seat Up 012 Isofix, Red Passion

Scaun auto Chicco Seat Up 012 Isofix, Red Passion

Scaun auto Chicco Seat Up 012 Isofix, Red Passion

(de la nastere pana la aprox. 6 ani – 25 kg)
O calatorie excelenta incepe cu un scaun auto excelent! Chicco Seat Up 012 este un scaun inteligent care creste odata cu micutul tau, oferindu-i cea mai buna protectie, fiind in acelasi timp si extrem de practic.
Scaunul auto Chicco Seat Up 012 este omologat conform normativei europene R44/04.

Vezi detalii, pareri si pret

 


Vezi toate ofertele la scaune auto Chicco


Dupa cum stii deja, ai nevoie de un scaun auto pentru copil omologat ca sa il poti transporta in masina, inclusiv atunci cand pleci din maternitate. Dar cu atatea modele de scaune auto, si cu atata stres ca nu stii care este cel mai sigur si mai potrivit scaun pentru copilul tau, Chicco are o gama variata de scaune auto pentru bebelusi si copii la preturi avantajoase, fiind mai usor de luat o decizie.

Cel mai bun scaun auto pentru copii este acela care se potriveste cel mai bine copilului tau! La fel cum si cel mai sigur scaun auto pentru copii este acela care indeplineste cat mai multe dintre exigentele tale. De aceea te invitam sa alegi in cunostinta de cauza un scaun auto pentru copii, luand in considerare toate aspectele importante.

Mai jos regasesti 5 factori la care trebuie sa fii atent atunci cand alegi un scaun auto:

1. Varsta si greutatea copilului tau

Saunele auto pentru copii se impart in mai multe categorii in functie de varsta si greutatea copilului. Acestea sunt:

  • Scaune auto categoria 0+ pentru bebelusi intre 0 si 12 luni, cu greutatea intre 0 si 13 kilograme. Pentru aceasta categorie, va recomandam un scaun pentru copii 0-13 kg
  • Scaune auto categoria 1 pentru copii intre 6 si 4 ani, cu greutatea intre 9 si 18 kg. Pentru aceasta categorie, va recomandam un scaun pentru copii 9-18 kg.
  • Scaune auto categoria 2 pentru copii intre 3 si 8 ani, cu greutatea intre 15 si 25 de kg. Pentru aceasta categorie, va recomandam un scaun pentru copii 0-25 kg.
  • Scaune auto categoria 3 pentru copii intre 6 si 12 ani, cu greutatea intre 22 si 36 de kg. Pentru aceasta categorie, va recomandam un scaun pentru copii 9-36 kg

2. Sistemul de prindere al scaunului

Exista scaune pentru copii cu sistem ISOFIX si scaune pentru copii care se prind cu centura de siguranta. In mod normal, cel mai sigur scaun auto pentru copii este acela care foloseste sistemul ISOFIX. Inainte de a-l achizitiona, insa, va recomandam sa verificati daca masina pe care va fi instalat are acest sistem.

3. Modalitatea de fixare a scaunului fata de sensul de mers

Exista scaune pentru copii care se fixeaza cu fata la sensul de mers, scaune pentru copii care se fixeaza cu spatele la sensul de mers, dar si scaune pentru copii de tip inaltatoare, pentru copii intre 5 si 12 ani.

Recomandarea noastra este ca pentru categoria de scaune copii 0-13 kg sa alegeti un scaun de copii care se fixeaza cu spatele la sensul de mers. Mai apoi, cand folositi scaun auto copii 9-36 kg il puteti monta cu fata la sensul de mers.

4. Materialul cu care este acoperit scaunul pentru copii

Veti descoperi destul de rapid ca este extrem de important ca materialul textil cu care este acoperit scaunul pentru copii sa fie usor detasabil, pentru a putea fi curatat usor. De asemenea, veti dori sa beneficiati si de o husa scaun auto copii, sau chiar de husa antitranspiratie pentru scaun auto bebe.

Alege de mai sus scaunul auto pentru copii dorit de tine. Chicco iti ofera cea mai variata gama de scaune auto pentru copii, la preturi avantajoase.

 


Top scaune auto pentru copii in 2019


 

Un comentariu la „Scaune auto bebelusi si copii CHICCO cu ISOFIX – 20% Discount”

Comentariile sunt închise.