De ce sunt BuddyPhones cele mai potrivite casti audio pentru copilul tau

Spread the love

 

Pentru ca sanatatea copilului tau este cea mai importanta, orice produs destinat celor mici trebuie sa respecte acest aspect crucial. De aceea, intreaga gama de casti audio pentru copii BuddyPhones a fost special conceputa pentru ca micutul tau sa nu aiba de suferit, dar sa poata asculta oricand in voie povesti sau muzica pentru varsta sa.

Mai jos iti vom prezentat principalele 3 motive pentru care castile audio pentru copii BuddyPhones sunt ideale pentru distractia si sanatatea copilului tau.

 

Siguranta si confort

Toate castile audio pentru copii din oferta noastra utilizeaza un sistem de control al volumului setat la 85 de decibeli. Acest nivel este recomandat de o lista intreaga de organizatii de audit in sanatate pentru cei mici, atat din Europa cat si din SUA. In acest fel, cel mic va putea asculta oricand toate melodiile sale preferate sau isi va petrece serile ascultand povesti cu eroii preferati, fiind totodata in siguranta datorita tehnologiei oferite de castile BuddyPhones. Mai mult decat atat, buretii castilor protejeaza urechile celor mici, pentru un confort indelungat pe intreaga zi. Sunt totodata si un accesoriu foarte cool, pe care cei mici il pot oricand in jurul gatului.

 

BuddyCable

Pentru ca cele mai frumoase momente ale copilariei sunt cele alaturi de prieteni, iti oferim un sistem unic pentru o pereche audio de casti: BuddyCable, splitter-ul audio jack pentru copilul tau si prietenii sai. Acesta permite conectarea a pana la 4 prieteni, pentru a putea asculta alaturi de gasca piesele preferate sau pentru a viziona impreuna filme pentru copii.

 

Design cool

Castile audio pentru copii BuddyPhones vin in cele mai frumoase culori pentru micutul tau. Cele 4 modele ( Standard, Explore, Explore Foldable si InFlight ) sunt invaluite intr-o cromatica potrivita pentru cei mici, iar design-ul acestora este intocmai cu varsta copilasului tau. Castile sunt desenate cu ilustratii amuzante, cu personase si obiecte simpatice, asa ca poti alege exact perechea de casti potrivita.

Castile audio pentru copii din gama BuddyPhones sunt cel mai potrivit cadou pentru cei mici. Nu trebuie sa iti faci griji din cauza volului nociv, ce le poate afecta timpanele, deoarece ne-am asigurat ca sistemul de control al volumului este setat la 85 de decibeli. Acest prag este in unanimitate acceptat de membrii Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Pentru ca permite conectarea a pana la 4 casti in acelasi timp, micutul tau se va putea uita la filme sau desene animate alaturi de cei mai buni prieteni ai sai, in liniste si fara a deranja pe nimeni in jur. Avand un design cool, castile vin in nuante extrem de potrivite pentru varstele celor mici si contin ilustratii ce le ofera un plus de originalitate.

Save

Save

Lasă un comentariu