Cadoul ideal de PASTE – Castile audio pentru copii

Spread the love

Castile audio pentru copii – Cadoul ideal de Paste

Daca copilul tau iubeste muzica atunci nu trebuie sa ii refuzi o astfel de placere si sa ii oferi drept cadou o pereche de casti audio pentru copii la care sa poata asculta in voie melodiile pe care le prefera. Si cum venirea Iepurasului se apropie cu pasi repezi ai putea sa te gandesti la achizitia unor casti BuddyPhones, create special pentru cei mici, ce le protejeaza auzul.

Fiecare copil este incantat de un cadou primit de la Iepuras, printre dorintele copilului se numara si castile audio, atunci parintii trebuie sa incerce sa ii faca pe plac, oferindu-i cadoul dorit. Cu toate ca lista este lunga, parintii trebuie sa se decida la alegerea acelor produse sigure, care sa nu le dauneze pe termen lung si mai ales utile pentru copii.

O pereche de casti audio pentru copii ar putea fi o varianta potrivita, mai ales ca acestea sunt fabricate in conformitate cu normele de siguranta pentru copii tinandu-se cont de recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Volumul castilor pentru copii este limitat automat la 85dB

Castile audio pentru copii trebuie sa fie diferite de cele ale adultilor. Cel mai important criteriu pe care trebuie sa il verifice parintii este ca acestea sa se poata regla, astfel incat volumul sa nu fie prea mare. Auzul copiilor este sensibil si de aceea nu trebuie sa asculte muzica foarte tare. Potrivit medicilor pediatri, parintii trebuie sa aiba grija de urechile copilului si mai ales sa nu le ofere castile adultilor, intrucat volumul nu trebuie sa depaseasca 85 db. Castile pentru copii beneficiaza de un volum reglabil, iar numarul de decibeli nu va depasi niciodata valoarea specificata, copiii aflandu-se astfel in siguranta, iar auzul protejat. Unele casti pot fi folosite si pentru copiii cu deficit de atentie, avand un volum ce se poate regla pe mai multe trepte de viteza.

Castile pentru copii sunt confectionate din materiale hipoalergenice

Orice jucarie si produs destinat copiilor trebuie sa fie confectionate din materiale de cea mai buna calitate, astfel incat sanatatea lor sa nu fie pusa in pericol. Castile pentru copii trebuie sa intruneasca si acest avantaj – ele sunt realizate din materiale rezistente, hipoalergenice si mai ales nu au piese componente care sa se poata dezmembra si care sa poata fi inghitite de copiii mici, prevenindu-se astfel eventualele accidente.

De asemenea, cablul castilor audio pentru copii se poate detasa, evitandu-se pericolul de sugrumare. Ca atare, este bine sa privesti atent asupra tuturor materialelor din care sunt confectionate si mai apoi sa iei decizia finala, fiind sigur ca nu va pati nimic atunci cand le utilizeaza.

Casti audio pentru copii cu design colorat si atragator

Niciunui copil nu ii plac produsele clasice, din contra, acestia sunt fascinati de culori si de forme diferite. Daca vor primi o pereche de casti mai mult ca sigur vor merge cu ele la joaca si le vor prezenta copiilor de aceeasi varsta.

Ai putea alege casti audio pentru copii in modele frumos colorate, cu stickere ce se pot lipi, reusind astfel sa fie mai frumos accesorizate si mai ales sa atraga atentia prietenilor din parc sau de la scoala. Nu alegeti niciodata un produs obisnuit pentru ca mai mult ca sigur copilul va dori ceva cu totul diferit.

O pereche de casti special creeate pentru copii ar putea fi solutia perfecta si pentru calatoriile cu masina sau avionul, atunci cand copilul ajunge sa se plictiseasca usor. De aceea, pentru a face drumul mai usor, ai putea sa il incanti cu astfel de optiuni muzicale.